Kwaliteit

De Equishape producten voor paarden zijn ontwikkeld op basis van jarenlange ervaringen van deskundigen. Hierbij hebben steeds de hoge kwaliteit, de voedselveiligheid en de effectiviteit voorop gestaan. Het toepassen van strenge gecertificeerde normen zoals ISO.22000, (Hazard Analysis Critical Control Point) het bewaken van de voedselveiligheid en kwaliteitsmanagement door kritische controle punten in de organisatie en de processen, en GMP+ (Good Manufactoring Practices) garanderen een voortdurende bewaking van de kwaliteit.

Met permanente vorming van haar medewerkers en met gereputeerde vakmensen als adviseurs in disciplines zoals Fytotherapie, Laboratorium- en voedingstechnologie, Farmacie en Diëtiek willen we met de voedingssupplementen van Equishape steeds aan de top staan in de ontwikkeling van nieuwe technieken en toepassingen.
Het welzijn van het paard en een verantwoorde wetenschappelijke argumentering blijven de leidraad binnen onze organisatie.

Alle gebruikte grondstoffen voor de equishape supplementen zijn van de beste kwaliteit en geselecteerd op gehalten aan werkzame bestanddelen en microbiologische, fysische en chemische kwaliteit. Enkel gecertificeerde producten worden in de processen gebruikt.

Bij de ontwikkeling werd rekening gehouden met de FEI lijst van verboden middelen en werden de producten vooraf geanalyseerd door "Deutsche Sporthochschule Köln" en "HFL Sport Science".